0171-44 06 07 info@enkiro.se

David Svedberg

David är utbildad kiropraktor vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark och tog sin kiropraktorexamen 2004. Utbildningen är samordnad med läkarutbildningen vid samma universitet.  Han har tidigare arbetat på Södermalms -, Vasastans – och Fridhemsplans Kiropraktorklinik i Stockholm, samt praktiserat på Stockholm Spine Center.

Han har utövat idrott i många år och ger gärna råd angående träning. David har stor erfranhet av stabiliserande rygg och nackträning och har varit instruktör för Kiropraktorernas ryggträning i Stockholm. Han sätter gärna ihop ett träningsprogram åt dig för att stärka ryggen.

 

Han är även utbildad i Kinesiotaping, som är en speciell tejpteknik med en elastisk tejp. Tejpningen utvecklades av en japansk kiropraktor i mitten av 70-talet och idag används den mycket bland idrottare världen över. Kinesiotaping stimulerar cirkulationen i små blodkärl och lymfkärl i underhuden och på så sätt hjälper läkningen i området. Tejpningen har även en stabiliserande funktion.

 

Under hösten 2013 arbetade David tillsammans med Anna Eriksson(Stinas vikarie) med att behandla deltagarna i Biggest Loser, som spelades in på Ekolsunds slott. Programmet började sändas i April 2014.

Sin fritid tillbringar han med sin familj och älskar att motionera. Vindsurfing, löpning samt skidor och skridskor på vintern är favoriterna. Det blir även några golfrundor varje år.